DIY natuurlijke verzorging: Smoet.

Smoet.

Cosmetica die je na ontvangst zelf nog even moet maken. Hè, wat? Ik heb het over Smoet.! Smoet. is een nieuwe ‘do it yourself cosmeticalijn’ uit België. Ik vertel je er graag meer over.

Do it yourself natuurlijke cosmetica

Zelf verzorgingsproducten maken is lange tijd één van mijn hobby’s geweest. Lipbalsem, koffiescrub, gezichtsmasker en bruisballen stonden op het DIY-menu. Maar een gezichtscrème is mij nog nooit gelukt. Ik vond het dan ook extra leuk om het Smoet. hydraterende crème young skin pakket te mogen ontvangen!

De grondstoffen die gebruikt worden, zijn zowel natuurlijk als dierproefvrij. Dat zijn dikke pluspunten waardoor een merk bovenin mijn favorietenlijstje belandt. Ik heb een mix aan glazen- en plasticverpakkingen ontvangen. Allen zeer geschikt om te hergebruiken.

Natuurlijke verzorging

Hydraterende crème young skin

Het pakket dat ik ontving, bestaat uit een basis crème, jojoba olie, essentiële olie palmarosa, provitamine B5 en een maatlepeltje. In combinatie met de duidelijke uitleg, kon ik meteen aan de slag met mijn hydraterende crème young skin.

De verpakking vertelde mij dat de bereidingstijd 5 minuten zou zijn en daar is niks over gelogen. Stiekem had ik er zelf nog wel langer over willen doen. Het is zo’n heerlijk gevoel om de verschillende vloeistoffen met elkaar te mengen.

Oh en alles wat er overblijft aan ingrediënten, kan je bewaren. Ik heb bijvoorbeeld al plannen om de overgebleven provitamine B5 in een bodylotion te gebruiken.

Is Smoet. een aanrader?

Ik ben mega enthousiast over dit DIY-cosmetica concept! Dit lijkt mij nou geweldig om cadeau te krijgen! De creativiteit wordt gestimuleerd en daarnaast heb je ook echt iets aan het eindresultaat. I am hooked! 🙂

Is mijn enthousiasme aanstekelijk? MasterMegastore.nl is zo lief geweest om een kortingscode vrij te geven! Met de code Lisa15 krijg jij 15% korting op jouw bestelling. Klik hier om het gehele Smoet. assortiment te bewonderen.

Ik heb dit product cadeau gekregen, maar dit verandert niks aan mijn mening 🙂

Reacties

 1. Bericht
  Auteur
 2. Eva

  Wat tof dat je op deze manier zelf een product kunt maken 😀 En inderdaad ook leuk om cadeau te geven!

 3. Bericht
  Auteur
 4. Bericht
  Auteur
 5. Bericht
  Auteur

Reacties zijn gesloten.