Elke dag een tip om jouw leven te verduurzamen | Elke Dag Groener kalender

Ik eet geen vlees, douche maximaal 10 minuten per dag en probeer zoveel mogelijk tweedehands te kopen. Dit is het begin, want ik kan zeker nog winnen op het gebied van duurzaamheid. Toch vind ik het lastig om stappen te zetten. Daarom ben ik enthousiast over het ontvangen van de Elke Dag Groener kalender: Deze kalender helpt mij om mijn leven te verduurzamen met behulp van 365 simpele tips.

365 tips voor een duurzamer leven

Vind jij het lastig om te bedenken welke duurzame stappen je kan nemen? De Elke Dag Groener kalender bestaat uit 365 tips. Elke dag van het jaar lees je één duurzame tip. Het is eigenlijk een dagelijkse inspiratiebron op het gebied van duurzaamheid.

De tips in de kalender zijn onderverdeelt in verschillende thema’s. Denk bijvoorbeeld aan huishouden, ontspanning, vervoer en beauty. Alle tips zijn makkelijk door te voeren en kosten weinig tot geen geldinvestering.

Staat er een tip die je meteen wilt toepassen? Doe het vooral! Maar voel je niet verplicht om alles in één keer in je leven op te nemen. Houd het vooral leuk voor jezelf. Is de maand voorbij? Lees dan alle tips van de afgelopen maand door en bedenk voor jezelf welke tips je al toepast en welke je graag wilt gaan toepassen. Zo krijg je een zicht op wat je eigenlijk allemaal al doet én waar je nog winst kunt behalen.

Kwaliteit van de Elke Dag Groener kalender

De Elke Dag Groener kalender is een duurzame kalender. Ageda (eigenaresse van www.elkedaggroener.nl) heeft de kalender zo ontworpen dat deze jaar in jaar uit te gebruiken is. En dat kan ook zeker, want de kalender is van uitstekende kwaliteit. De ringband is super stevig en de kalender kan makkelijk rechtop op je bureau worden gezet. Ook over de papiersoort is goed nagedacht: het papier van de kalender is gemaakt van landbouwafval. Hoe tof is dat?!

Elke Dag Groener kalender bestellen

Wil jij ook aan de slag gaan met het verduurzamen van jouw leven? Dan is de deze duurzame jaarkalender zeker iets voor jou! Bestel de Elke Dag Groener kalender voor €19,95. Tip: Het is een leuk kerstcadeau.

Meer blogartikelen lezen over het onderwerp duurzamer leven? Klik dan hier.

De Elke Dag Groener kalender heb ik toegestuurd gekregen. Dit maakt geen verschil m.b.t. mijn mening over het product of bedrijf.