Extra geld verdienen – 4 tips

Extra geld verdienen? Zit je krap bij kas, heb je een mooi spaardoel of wil je graag wat extra’s achter de hand hebben? Ik deel graag mijn 4 tips om extra geld binnen te halen.

1. Verkoop spullen op Marktplaats

Mest je huis (en schuur!) eens uit. Je zult versteld staan hoeveel spullen je helemaal niet gebruikt. Zijn deze items nog in goede staat? Zet ze meteen op Marktplaats!

Ben je creatief aangelegd en dol op de kringloop? Scoor toffe items, knap ze op en zet te te koop. Menig mens heeft hier zijn of haar ‘side hustle’ van gemaakt.

2. Lanceer een digitaal product

Heb jij bepaalde kennis waar anderen geld voor neerleggen? Ben je een Pinterest pro, weet jij alles over de verzorging van konijnen of heb jij de ultieme tips om een moestuin te beginnen? Deel het tegen een mooi bedrag in de vorm van een E-book (makkelijk via Canva.com) of online cursus. Maak een landingspagina en schreeuw het van de daken!

3. Enquêtes invullen

Bedrijven willen graag in contact komen met de consument. Zo vergaren ze informatie die nuttig is voor bijvoorbeeld het lanceren van een nieuw product. Klinkt het idee “enquête invullen voor geld” jou goed in de oren? Persoonlijk heb ik positieve ervaringen met EuroClix. Zowel met het invullen van online vragenlijsten als het openen van e-mails, verdien je een klein bedrag. En zoals we allemaal weten: alle kleine beetjes helpen 😉

Aanbiedingen bij EuroClix

4. Verkoop een handgemaakt product

Ben je creatief aangelegd? Denk er dan eens over na om handgemaakte producten te verkopen. Je bent creatief en kunt er ook nog een zakcentje aan verdienen. Pinterest is een leuk platform om inspiratie op te doen.

Geld besparen?

Extra geld verdienen hoeft niet moeilijk te zijn. Wil je naast het extra geld verdienen, ook wat besparen? Check mijn 7 tips om te besparen op boodschappen.

Dit artikel bevat affiliate links. Als je via deze links iets bestelt, ontvang ik een kleine commissie. Jij betaalt niks extra! 🙂