GRIP – Rick Pastoor | Boekrecensie

Het boek GRIP van Rick Pastoor (binnenbaas van het platform Blendle) ligt al een tijd op mijn bureau en dat is niet zonder reden. Ik heb namelijk al een heel aantal tips kunnen toepassen, waardoor ik meer structuur in mijn werkweek heb gecreëerd. Het geheim van slim werken willen we allemaal wel kennen, toch? 😉

Ik ben dol op structuur. In de kledingkast, op mijn bureau, in onze auto en ga zo maar door. Toch was er een plek waar ik minder gestructureerd werkte: mijn werkagenda. Het toevoegen van extra taken was zo gedaan en een paar extra werkuurtjes per week sneakte er al snel in. Daarom ging ik aan de slag met het boek GRIP van Rick Pastoor.

Breng structuur in je werkweek

De tips in dit boek zijn super makkelijk toepasbaar zijn! De GRIP werkwijze wordt stapje voor stapje uitgelegd, zodat je niet overweldigd raakt door alle informatie. Zo werk je en heel laagdrempelig naar het doel: meer structuur in je werkweek.

Denk bijvoorbeeld aan je e-mail inbox. Als er een mailtje binnenkwam, handelde ik het meteen af. Nu hoor ik vooral een harde zoemer in mijn hoofd afgaan. Want nee, ik kijk tussendoor niet ‘even snel’ waar het over gaat. In mijn agenda staat een half uur gepland om de binnengekomen e-mails te checken. Alleen deze tip gaf mij al zoveel meer structuur in mijn werkweek!

Het geheim van slim werken: GRIP

Uiteraard heb ik niet alle tips toegepast, dat was namelijk ook niet nodig. Het leuke aan dit boek is dat je aangestuurd wordt om de tips die jou verder helpen, eruit te pikken. Daardoor ging het boek mij ook niet tegenstaan, wat ik bij andere zelfhulpboeken wel heb gehad. Kies uit welke tips van de GRIP methode jou kunnen helpen en ga daarmee aan de slag. Dit boek van Rick Pastoor verklapt jou het geheim van slim werken. Als dat is gelukt, heb je meer ruimte voor het realiseren van grotere projecten en dromen!

Benieuwd naar GRIP?

Door via de bovenstaande link te bestellen, ontvang ik een kleine commissie. Jij betaalt niks extra! 🙂

Zin om meer van mijn boekrecensies te lezen? Klik dan hier.