Groene Kneusjes box van Plantje.nl: Duurzaam groen in huis

Planten in huis, maken een thuis. Geen quote van mij, maar dat had het zomaar kunnen zijn 😉 Ik ben gek op kamerplanten en een teveel aan planten bestaat in mijn ogen niet. Juist daarom was ik door het dolle heen, toen ik las over de Groene Kneusjes box van Plantje.nl!

Groene Kneusjes box

De Corona-crisis eist ook in de plantenbranche haar tol. Veel planten worden weggegooid, zonder dat er echt iets mis met hen is. Daarom kan je de kamerplanten uit de Groene Kneusjes box van plantje.nl een tweede kans geven! Deze planten kunnen een schoonheidsfoutje bevatten, maar zijn voor de rest op en top plant.

Voor slechts €19,50 (excl. verzendkosten) krijg je een doos vol planten thuisgestuurd. Plantje.nl geeft aan dat het om 8 tot 12 planten gaat en dat hier een totaalwaarde van €50 – €60 aan hangt. Zowel budgetproof als duurzaam, daar word ik blij van! De box lag in mijn winkelwagen voor ik er erg in had.

Wist je dat…

planten in huis een goede werking op de lucht hebben? Ze halen schadelijke stoffen zoals carbon dioxide en stofdeeltjes uit de lucht. Hiervoor in de plaats geven ze zuurstof en een hogere luchtvochtigheid terug.

Wat vind ik van de box?

Ik heb een mega doos vol met 9 kamerplanten mogen ontvangen. En wat zijn ze mooi! De formaten variëren en allen vind ik er prachtig uitzien. De schoonheidsfoutjes zijn zo minimaal dat het eigenlijk niet opvalt. Een vijftal van de Groene Kneusjes staan bij mij in huis en de andere vier hebben zich in het interieur van mijn moeder genesteld. Ik zou bijna weer een box willen bestellen, maar ik doe even rustig aan 😉

Benieuwd naar jouw eigen Groene Kneusjes box?

Bestel de box via de plantenwebshop Plantje.nl .

Dit artikel bevat affiliate links. Als je via deze links iets bestelt, ontvang ik een kleine commissie. Jij betaalt niks extra! 🙂