Dé 3 musthaves voor ieder huishouden

Ik ben niet de beste huisvrouw. There I said it. En juist daarom ben ik dol op handige gadgets om het huishouden makkelijker, maar ook zeker leuker te maken. Dit zijn volgens mij de drie musthaves voor ieder huishouden!

Kreukloze kleding zonder strijken

Aan kleding strijken doen we in ons huis niet, veel te veel gedoe. Toch zijn er kledingstukken die snel kreuken. Om nou met een gekreukt overhemd naar een bruiloft te gaan, is ook weer zo wat. Mijn oplossing: een handzame kledingstomer. Het strijkwerk is hiermee in een handomdraai gedaan!

Dweilen was nog nooit zo makkelijk

Als ik ergens een hekel aan heb, is het wel dweilen. Met zo’n dweil en een emmer vol water door het huis banjeren. De ene keer is de dweil te nat en de andere keer weer te droog. Had ik al gezegd dat ik een hekel aan dweilen heb? Ik bedoel: had! Want ik heb de ontdekking van de eeuw gedaan. Met mijn dweil met sproeisysteem ontdoe ik onze vloer met alle liefde van vieze vlekken. Beetje allesreiniger met water in het reservoir en dweilen maar.

Weg met het stof

Oke, het liefst wil ik een Dyson. En dan een variant met een lampje bij de zuigmond. Maar helaas, ik heb geen geldboom in de tuin staan. Na veel onderzoek is de AEG VX7-2-ANIM in huis gehaald. Ik kan je vertellen: dat was een goed idee! Deze stofzuiger is handzaam (wel zo fijn als je ‘m op meerdere verdiepingen wil gebruiken), zuigt krachtig, is speciaal voor dierenharen geschikt en bevat veel verschillende accessoires. Binnen een mum van tijd is onze vloer weer stof- en kattenhaarvrij.

PS Een vriendin die thuis een Dyson heeft, vond deze stofzuiger top zuigen. Dat compliment mag AEG in haar (stofzuiger)zak steken 🙂

Maak het huishouden makkelijker en leuker met mijn musthaves voor ieder huishouden

Een schoon en opgeruimd huis maakt me blij. Met bovengenoemde gadgets zorg ik ervoor dat het huishouden een makkie wordt!