Over Lisa Heleen

Over lisaheleen.nl

Hi, leuk dat je een kijkje neemt op lisaheleen.nl. Hier schrijf ik, Lisa (meer over mij hieronder), artikelen over mijn stapjes naar een duurzamer leven, DIY-projecten, boekrecensies en andere topics die mij dagelijks bezighouden.

Een aantal jaar geleden runde ik een mode- en beautyblog. Dat heb ik met veel plezier gedaan, tot de onderwerpen mij niet meer genoeg aanspraken. Ik heb de website toentertijd, tot mijn grote verdriet, verwijderd.

Toch begon het weer te kriebelen: een eigen stukje op het web. Uit deze gevoelens is lisaheleen.nl ontstaan en ben ik dankbaar dat ik jou op deze manier mag inspireren met mijn schrijfsels :)

Over Lisa

Waar zal ik beginnen? Mijn naam is Lisa, ik ben 24 jaar oud en woon samen met mijn vriend en veel te knappe kat in het prachtige Veenendaal. Ik ben werkzaam als junior content marketeer en houd mij dagelijks bezig met het creëren van nieuwsbrieven, blogartikelen en advertenties.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te relaxen. Met een kop thee in mijn hand en een kat op mijn schoot, trotseer ik de vrijdagavond het liefst! Een dagje met vriendinnen plan ik niet vaak, maar staat wel hoog op de datvindikleuk-lijst. Ook haal ik veel plezier uit het uitwerken van DIY-projecten. Wasbare wattenschijfjes, een kattenkrabpaal of schilderij? Niets is mij te gek!

Wil je meer van mij weten? Houd vooral lisaheleen.nl in de gaten en vergeet mij niet te volgen via Instagram. Zo blijf je het beste op de hoogte van mijn leven.