Over Lisa Heleen

Wie is Lisa Heleen?

Waar zal ik beginnen? Ik leef voor kopjes thee, kijk voor mijn plezier documentaires, word rustig van tuinieren en typ voor de kost heldere teksten voor leuke ondernemers. Dat ben ik in een notendop.

Oké, iets uitgebreider dan. Mijn naam is Lisa (Heleen) en ik woon samen met mijn man, dochter en veel te knappe kat in Veenendaal. Wandelen, mijn minibieb onderhouden of een oud meubel opknappen: stuk voor stuk hobby’s van mij!

Jouw verhaal helder op papier? Ik ben jouw freelance tekstschrijver!

Wat ik voor de broodwinning doe, verklapte ik al. Op freelance basis schrijf ik teksten voor ondernemers. Ik zorg ervoor dat het verhaal helder op papier staat. Wel zo fijn voor de (potentiële) klant. Je kan mij inhuren voor het schrijven of corrigeren van verschillende tekstsoorten. Denk bijvoorbeeld aan pakkende productbeschrijvingen, activerende Instagram captions of zoekmachine geoptimaliseerde blogartikelen. Of ik jou toch met een ander soort tekst kan helpen? Neem gerust contact op.

Wil je meer over mij weten? Volg me via Instagram. Daar geef ik een kijkje in mijn leven.