Over Lisa Heleen

Wie is Lisa Heleen?

Waar zal ik beginnen? Ik leef voor kopjes thee, kijk voor mijn plezier documentaires, word rustig van tuinieren en spendeer mijn vrijdagavond het liefst aan knuffelsessies met mijn kat. Dat ben ik in een notendop.

Mijn naam is Lisa (Heleen) en ik woon samen met mijn vriend en veel te knappe kat in Veenendaal. Van fashion designer ben ik omgeschoold tot redactiemedewerker. Met mijn redactiediploma in the pocket, ben ik fulltime als brand marketeer aan de slag gegaan. Daardoor reikt mijn kennis verder dan alleen het schrijven van teksten. Ik denk graag mee op het gebied van marketing.

In mijn vrije tijd geniet ik in alle rust van het leven. Wandelen, mijn minibieb onderhouden of een oud meubel opknappen: stuk voor stuk hobby’s van mij!

Wil je meer over mij weten? Volg mij via Instagram. Daar geef ik een kijkje achter de schermen.