Over Lisa Heleen

Wie is Lisa Heleen?

Waar zal ik beginnen? Ik leef voor kopjes thee, kijk voor mijn plezier documentaires, word rustig van tuinieren en spendeer mijn vrijdagavond het liefst aan knuffelsessies met mijn kat. Dat ben ik in een notendop.

Mijn naam is Lisa (Heleen), ik ben 25 jaar oud en woon samen met mijn vriend en veel te knappe kat in Veenendaal. Ik ben werkzaam als content marketeer en houd mij hierdoor dagelijks bezig met het uitdenken van campagnes en creëren van nieuwsbrieven, blogartikelen en advertenties.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te relaxen. Met een kop thee in mijn hand en een kat op mijn schoot, trotseer ik de vrijdagavond het liefst! Ook haal ik veel plezier uit het uitwerken van DIY-projecten. Wasbare wattenschijfjes, een kattenkrabpaal of schilderij? Niets is mij te gek!

Wil je meer over mij weten? Houd vooral lisaheleen.nl in de gaten en vergeet mij niet te volgen via Instagram. Zo blijf je het beste op de hoogte van mijn leven.