Plantenfamilie uitbreiden? Ga voor Stekkie Surprise!

Je gaat het doen: een nieuwe plant kopen. Maar wacht… voor welk soort en formaat ga je dan? Stop maar met zoeken, ik heb het antwoord. Ga voor de Plant Rebelz Stekkie Surprise! Een box met 4 verschillende stekjes, perfect voor de echte plantlovers. Ik testte ‘m uit!

Ik noem mezelf een plantenmoeder. Ja, echt waar. Nu ik dit typ, zie ik in mijn omgeving 13 planten staan. En dat is alleen het deel dat op de vensterbank en salontafel staat. Daarom vind ik mijzelf toch ook wel de aangewezen persoon om Stekkie Surprise van Plant Rebelz te ontvangen.

Wat houdt Stekkie Surprise in?

Plant Rebelz heeft Stekkie Surprise in het leven geroepen. Een box met 4 toffe stekjes. Welke soorten je ontvangt? Dat blijft een verrassing tot je de box opent. En dat doe je met een grote lach op je gezicht, I promise. De stekjes worden bezorgd in een brievenbusdoosje. Wel zo makkelijk.

Wist je trouwens dat alle planten van Plant Rebelz in hun eigen kas gekweekt en grootgebracht worden? Dit geldt ook voor de stekjes. Super tof!

Deze planten ontving ik

Dan nu over naar waar iedereen op wacht: Welke stekjes ontving ik? Vier soorten die ik nog niet in huis heb, dus dat is natuurlijk extra leuk!

  • Monstera
  • Philodendron Birkin
  • Alocasia Lauterbachiana
  • Alocasia Pink Dragon
Stekkie Surprise
Achter: Monstera / Alocasia Lauterbachiana
Voor: Philodendron Birkin / Alocasia Pink Dragon

Kijk nou, dit zijn toch schatjes? Alle vier de stekjes zien er fantastisch uit. Ik heb ze verse potgrond gegeven en in een binnenpot gezet. En een deel op een schoteltje. Want tsjah, altijd te weinig sierpotten in huis…

Geef stekjes cadeau

Natuurlijk vind ik het leuk om mijn eigen plantenfamilie uit te breiden. Maar hoe leuk is het om iemand anders dit te gunnen? Geef Stekkie Surprise cadeau of deel jouw buit met een dierbare. Daar zou ik in ieder geval heel blij van worden!

Ga ook aan de slag met stekjes: Bestel Stekkie Surprise

Ook interesse in een box met 4 leuke plantverrassingen? Bestel de Plant Rebelz Stekkie Surprise voor €24,50. Ben je helemaal enthousiast en wil je elke maand een box vol stekjes ontvangen? Ga dan voor de Stekkie Box. Hiermee ben je €2 voordeliger uit.

Meer lezen over mijn plantenliefde? Klik dan hier.

Stekkie Surprise heb ik van Plant Rebelz gekregen. Dit maakt geen verschil m.b.t. mijn mening over het bedrijf of de stekjes.