Websitescan

Ontdek waar jij in jouw websiteteksten kansen laat liggen!

Wil je jouw websiteteksten verbeteren en ervoor zorgen dat websitebezoekers klanten worden? Laat mij een websitescan uitvoeren. Ontvang een helder adviesrapport en upgrade jouw teksten met behulp van concrete tips.

Na de websitescan…

  • -weet je waar je kansen laat liggen
  • -heb je een adviesrapport met praktische tips (op gebied van taal, spelling, SEO en inhoud) om jouw teksten te verbeteren
  • -kan je direct met mijn input aan de slag

Wat moet ik mij bij het adviesrapport voorstellen?

Het adviesrapport is een document met praktische tips om jouw websiteteksten te upgraden. Ik noteer niet alleen ‘dat er een cta (call to action) mist’, maar geef ook aan waar je die precies plaatst.

Zo gaan we het doen

  1. Jij laat mij weten dat je interesse in de websitescan hebt. Ik stel jou een aantal vragen: om welke website gaat het, wat doe je precies, welke doelgroep wil je aanspreken en wat wil je uitstralen?
  2. Ik ga aan de slag met een uitgebreide analyse van de teksten op je website. In jouw mailbox verschijnt een adviesrapport met concrete tips om jouw teksten te upgraden.
  3. Nu weet je precies wat je te doen staat om jouw websiteteksten te verbeteren! Toch nog vragen? Ik maak graag tijd voor je vrij.

Dit is jouw investering – Let op: tijdelijke prijs!

Voor €89,- excl. btw ontvang je van mij een rapport met praktische tips om jouw websiteteksten te verbeteren. Ik neem hierbij de home-, diensten-, contact- en over mij-pagina mee. Wil je dat ik meer pagina’s in de scan meeneem? Dat kan natuurlijk ook.

Klaar voor jouw websitescan?


Met wie ga je eigenlijk samenwerken?
Lisa Heleen, jouw freelance tekstschrijver! Ik zorg ervoor dat jouw verhaal helder op papier komt. Wel zo fijn voor de (potentiële) klant. Je kan mij inhuren voor het (her)schrijven of corrigeren van verschillende tekstsoorten. Klik hier om te lezen wat ik voor jou kan betekenen.